Er op uit in Noord-Holland!

Ga je dit jaar met je gezin kamperen in Noord-Holland? Of ben je al op de bestemming aangekomen en willen jullie iets ondernemen? Lees dan snel verder!

In Noord-Holland zijn vele uitstapjes te bedenken. Wanneer je met je gezin op vakantie bent, is het echter wel zo fijn dat de uitstapjes ook geschikt zijn voor (kleine) kinderen. Wij zetten daarom graag de leukste uitjes op een rij!

Kaasmuseum Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend om de kaasmarkt. Daarom is een bezoekje aan het Kaasmuseum een absolute aanrader! Het museum heeft speciale entreeprijzen voor gasten tot 12 jaar. Verken het museum met de stickerspeurtocht! Na de speurtocht kunnen kinderen terecht op de bovenste verdieping van het museum, waar een speciale ruimte is ingericht met onder andere interactieve spelletjes.
Meer informatie >

Ballorig

De gezellige binnenspeeltuin Ballorig heeft vestigingen in Den Helder, Heerhugowaard, Hoorn, Zaandam en zelfs twee in Amsterdam. Daarmee is het speelplezier altijd dichtbij! Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich naar hartenlust uitleven terwijl de ouders vanaf de zijlijn toekijken. Voor de allerkleinsten zijn er aparte speelruimtes. Sommige vestigingen hebben bovendien gratis WiFi voor de ouders… een heerlijk dagje uit voor het hele gezin dus!
Meer informatie >

Beeld en Geluid Hilversum

Kruip in de wereld van de televisie in het Beeld en Geluid instituut! Wanneer je het kleurrijke gebouw eenmaal hebt betreden ligt de buitenwereld ver achter je. Kruip in de rol van nieuwslezer, zoek oude filmpjes op van je favoriete serie en duik in de geschiedenis van de televisie! Bovendien zijn er regelmatig interessante tentoonstellingen die bijvoorbeeld inspelen op de televisie van de toekomst!
Meer informatie >

Heb je zelf nog suggesties? We horen het graag van je!