Kindvriendelijk kamperen in Brabant

Brabant is één van de gezelligste provincies van Nederland en daarom de ideale provincie om lekker een weekje op vakantie te gaan in eigen land. Brabant biedt een heleboel mogelijkheden om onder andere te kamperen. Ga je kamperen met de kinderen? Dan zijn er een aantal belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld of de camping is ingericht voor (kleine) kinderen. Familiecampings zijn vaak speciaal ingericht op de komst van gezinnen. Een camping kan dan ook nog 'kindvriendelijk' zijn. Een kindvriendelijke camping beschikt over kindersanitair, baby-, peuter- en kleuterbaden in het zwembad, kindermenu’s, speeltuinen, animatie en leuke activiteiten op de camping.

Ook Ardoer heeft een camping in Brabant: Vakantiecentrum De Ullingse Bergen, te Sint Anthonis. Deze camping wordt omringd door natuur en is met verschillende typen kampeervelden en vaste accommodaties zoals lodges en chalets ideaal voor iedereen. Wat bijzonder is aan deze camping is de stiltegarantie. Om je compleet één met de natuur te voelen is het tussen elf uur ’s avonds en acht uur ’s morgens écht stil op de camping. Zo kunnen de kleintjes goed slapen en kunt u in de ochtend gewekt worden door de opkomende zon en de geluiden van de natuur.

Voor kinderen tot de leeftijd 10 jaar is deze camping in het mooie Brabant zeer geschikt. Er is een animatie- en recreatieprogramma, maar het leukste is natuurlijk om als gezin de prachtige natuur in de omgeving te ontdekken! De camping zelf is ontzettend veilig en daarom kun je je kinderen met een gerust hart veilig laten spelen op de camping onder jouw toezicht in bijvoorbeeld de zandbak of één van de speeltuintjes op de camping. Op de camping is ook een ballenbak, binnenspeeltuin en babybadkamer aanwezig. Ontzettend kindvriendelijk dus! Ook het zwembad houdt rekening met de allerkleinsten, rondom het openlucht zwembad staat hekwerk waar de kinderen enkel onder begeleiding door de poortjes kunnen. Een hapje eten op de camping is ook geen probleem. Restaurant De Heksenboom is een gezellig restaurant voor elke gezelschap. Er is ook een snackbar en kantine met een huiskamer-look aanwezig.

Kortom: een ideale kindvriendelijke camping om volledig te kunnen genieten van de prachtige natuur in Brabant!