Uitstapjes voor het gezin

Wanneer je vakantie viert op de camping wil je er natuurlijk ook wel eens op uit. De campings van Ardoer liggen op toplocaties waardoor je gemakkelijk allerlei dagjes uit kunt plannen. Zowel in de zomer als in de winter is er veel te doen in het land! Kies ervoor om de omgeving op de fiets te ontdekken of maak een mooie wandeling. Ga je naar een plaats die wat verder van de camping af ligt? Neem dan de auto of maak gebruik van het openbaar vervoer om op plaats van bestemming te komen.

In Nederland zijn veel leuke uitstapjes te bedenken! Hou je van de natuur? Kies dan voor een camping dat in of dichtbij een natuurgebied ligt. Zo kun je mooie wandelingen of een fietstocht maken door het gebied, verschillende dieren in hun natuurlijke leefomgeving zien of op pad gaan met een gids die over de flora en fauna in het gebied kan vertellen. Nederland heeft natuurlijk ook een prachtige kust die niet te vergeten is! Lekker uitwaaien op het strand tijdens de koudere maanden en in de zomer heerlijk zonnebaden en genieten van een verkoelende duik in zee. De kinderen kunnen een zandkasteel bouwen of schelpen zoeken. Het ideale uitje voor het hele gezin dus!

Andere campings liggen juist dichtbij een stad, zodat je binnen no-time in het centrum staat voor een dagje winkelen, de stad ontdekken of om een musea te bezoeken. Uiteraard heeft Nederland ook allerlei leuke attractieparken en dierentuinen voor een dagje uit met de hele familie. Bezoek de Apenheul, waar aapjes los rondlopen of breng een bezoekje aan het sprookjesbos in de Efteling! Houden de kinderen meer van actie? Ga dan naar een indoor- of outdoor speeltuin of een attractiepark met achtbanen.

Er is volop keuze in alle provincies van het land, waardoor jij en je gezin je niet snel zullen vervelen tijdens de vakantie! Kijk voor vertrek nog even snel op het internet wat er in die periode allemaal te doen is in de omgeving zodat je niks mist van alle leuke activiteiten die worden georganiseerd!